O NAMA

Kreativne ideje

Dobra ideja je pocetak uspjesnog dizajna. A kreativnosti i ideja nam ne nedostaje. Sve sto trebamo je prilagoditi ih vasim potrebama, kako bi i vi bili zahvaljujuci tim idejama zamijeceni kod vasih korisnika.

Na vrijeme

Pravovremenost je ključ uspjeha. Iz tog razloga naručene poslove obavljamo u dogovorenim rokovima kako bi i vaše daljnje vezane aktivnosti bile pripremljene i odrađene na vrijeme.

Zadovoljni korisnici

Kreativnost, profesionalnost i pravovremenost naše su karakteristike, a logičan rezultat toga su zadovoljni korisnici. To nam je najvažnije, jer su jedino zadovoljni korisnici garancija naše budućnosti.

Povoljni paketi

U mogućnosti smo vam ponuditi i odraditi različite zahtjeve vezane uz dizajn, fotografiju, video i marketinšku promociju. Iz tog vam razloga možemo ponuditi povoljne pakete koji uključuju dio ili sve navedeno.

TKO SMO MI?

Tim profesionalaca.

Mi smo tim profesionalaca s prakticnim znanjem i iskustvom u fotografiji, video produkciji, dizajnu, izradi web stranica, kao i u novinskom izdavastvu. Takodjer imamo puno iskustva u poslovnim promocijama kao i marketingu, te smo tijekom godina odradili mnoge poslove, bilo da je rijec o izradi vizualnog identiteta tvrtke, izradi web stranica, posjetnica ili dizajna ambalaze proizvoda.
Napravili smo znatan broj foto i video reklama te smo u mogucnosti uciniti prakticno sve, cijeli paket, od ideje do konacnog rjesenja, od fotografije do animacije. Takodjer, imamo mnogo iskustva u dizajnu i pripremi magazina i kataloga (print kao i digitalno izdanje), letaka, reklama i tako dalje. Ova web stranica takodjer je dizajnirana od strane naseg tima.

Trebate dodatne informacije? Nikakav problem, samo nam posaljite upit...

Zainteresirani ste za suradnju? Odlicno, samo nas kontaktirajte i javiti cemo vam se u najkracem roku!