USLUGE DIZAJNA

PRIPREMA ZA TISAK

Zahvaljujuci nasem iskustvu i idejama mozemo vam ponuditi atraktivnu pripremu-prijelom za vas magazin, knjigu, katalog ili letak. Skladnim linijama i bojama, pregledno, moderno, a opet prilagodjeno temi o kojoj je rijec. Takodjer, ako je potrebno, sve to mozemo upotpuniti originalnim fotografijama.

DIZAJN PROIZVODA

Ovisno o vasim potrebama mozemo dizajnirati nove proizvode u vasoj ponudi, kao i osvjeziti postojece proizvode. Uciniti ih modernijim, povecati im vrijednost, te ih prilagoditi za sadasnja i buduca vremena.

DIZAJN PAKIRANJA

Znate da je pravilo da pakiranje prodaje proizvod. Upravo zato vam možemo ponuditi kvalitetan dizajn etiketa za pakiranja, kao i cijelog pakiranja. Neka vas proizvod izgleda moderno, elegantno i privlacno.

ANIMACIJA

Animacija je odlican nacin kako privuci paznju potencijalnih korisnika. Bilo da se radi o najjednostavnijim animacijama koje koristimo za web banere, video animacija za web stranice, pa do vrlo slozenih animacija koje se koriste u video produkciji.

WEB DIZAJN

Svi znamo da je najcesce prvi kontakt potencijalnog korisnika s vasim proizvodom ili ponudom upravo vasa web stranica. Uciniti cemo je modernom, svjezom i nadasve funkcionalnom. Bilo da je rijec o personaliziranoj ili potpuno jedinstvenoj web stranici.

FOTO & VIDEO

Vrhunske su fotografije i video spotovi odlican nacin kako uspjesno i atraktivno prezentirati svoje proizvode, izdvojiti se od konkurencije. Prema potrebi radimo originalne fotografije i odlicno ih implementiramo u dizajn koji trebate. Prednost je sto mi vec u nastanku ideje znamo kako uklopiti sve potrebne vjestine i iskustva u efektnu realizaciju dizajna ili video spota.

Trebate li dodatne informacije? Nema problema, samo nas kontaktirajte...

Ako ste zainteresirani za suradnju, posaljite nam upit i mi cemo vam se javiti u najkracem mogucem roku!